Reverse Engineering

Het proces van reverse engineering met behulp van traditionele methoden zoals schuifmaten kan een lang en vervelend proces zijn en vereist vaak veel giswerk. Bij 3D Orbit wordt gebruik gemaakt van 3D-scan hard -en software om een ​​reverse engineering-service te bieden voor vrijwel elk onderdeel, of het nu groot, klein, gedetailleerd of zeer nauwkeurig is.

Het reverse engineering proces is niet klaar na alleen 3D-scannen van een onderdeel, vaker dan vaak zijn onderdelen imperfect en bevatten ze fabricagefouten. We willen deze onvolkomenheden niet in het uiteindelijke 3D-model of in de digitale tekeningen. 3D Orbit gebruikt zijn portfolio van modelleringssoftware om een ​​‘volledige’ reverse engineering-service aan te bieden waarmee de ontwerp intentie kan worden geanalyseerd en aangepast om een ​​perfect parametrisch solide model te creëren alsof deze helemaal opnieuw is ontworpen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over de diensten van 3D Orbit of wil je vrijblijvend een offerte opvragen?

Over 3D Orbit

Wij zijn gevestigd op het MAAK terrein in Haarlem en leveren op een kosten efficiënte manier 3D Print Services. Zowel FDM als SLA prints tot maximaal 1 m³. Wij helpen u met de juiste combinatie van materialen en printers om uw product in de meest optimale omstandigheden te realiseren. 

Locatie

Contact Informatie

Oudeweg 91-95
Unit A.06
2031 CC Haarlem

+31 85 004 3827
info@3dorbit.nl