Reverse Engineering

Het proces van reverse engineering met behulp van traditionele methoden zoals schuifmaten kan een lang en vervelend proces zijn en vereist vaak veel giswerk. Bij 3D Orbit wordt gebruik gemaakt van 3D-scan hard -en software om een ​​reverse engineering-service te bieden voor vrijwel elk onderdeel, of het nu groot, klein, gedetailleerd of zeer nauwkeurig is.

Het reverse engineering proces is niet klaar na alleen 3D-scannen van een onderdeel, vaak zijn onderdelen imperfect en bevatten ze fabricagefouten. We willen deze onvolkomenheden niet in het uiteindelijke 3D-model of in de digitale tekeningen. 3D Orbit gebruikt zijn portfolio van modelleringssoftware om een ​​‘volledige’ reverse engineering-service aan te bieden waarmee de ontwerp intentie kan worden geanalyseerd en aangepast om een ​​perfect parametrisch en solide model te creëren alsof deze helemaal opnieuw is ontworpen.

We maken gebruik van de volgende technieken om hoogwaardige 3D-printbare bestanden te maken die voldoen aan uw ontwerpeisen.

Reverse engineering

Reverse Engineering

Met behulp van reverse engineering, 3D-scanning en deskundige ontwerpers, zijn wij in staat een bestaand product te reproduceren.

Design Development

Productontwerp en -ontwikkeling gemaakt op basis van uw 2D-tekeningen of afbeeldingen. 

3D-bestandsherstel

Indien u in het bezit bent van een CAD tekening dan zijn wij, indien nodig, in staat deze te repareren of te converteren naar een bestand geschikt voor het 3D printen.

Werkwijze

1. CONSULT

Praat met een deskundige

Het ontwerpteam van 3D Orbit is gespecialiseerd in CAD-ontwerp voor 3D-printen. Deel uw project ter beoordeling via onze IE-beschermde service en een van onze ontwerpers neemt contact met u op om uw project te bespreken.

2. VAN IDEE NAAR REALITEIT

Informeer ons over uw idee of product en wij gaan in samenspraak aan de slag met uw project. Onze 3D-print/ontwerp service kan uw ontwikkelingsproces versnellen en uw kosten verlagen doordat wij ontwerpen met het oog op productie-efficiëntie.

3. KLAAR VOOR FABRICAGE

Geoptimaliseerd voor 3D-printen

Ons ontwerpteam bevindt zich in de werkplaats van 3D Orbit, dus we kunnen prototypen maken op dezelfde machines die voor de productie worden gebruikt. Als u eenmaal tevreden bent met uw ontwerp, kunnen we onmiddellijk beginnen met de productie, waardoor installatietijd en dus kosten worden vermeden.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over de diensten van 3D Orbit of wil je vrijblijvend een offerte opvragen?

Over 3D Orbit

Wij zijn gevestigd op het MAAK terrein in Haarlem en leveren op een kosten efficiënte manier 3D Print Services. Zowel FDM als SLA prints tot maximaal 1 m³. Wij helpen u met de juiste combinatie van materialen en printers om uw product in de meest optimale omstandigheden te realiseren. 

Locatie

Contact Informatie

Oudeweg 91-95
Unit A.06
2031 CC Haarlem

+31 85 004 3827
info@3dorbit.nl