+31 85 004 3827 info@3dorbit.nl

Wat kost 3D printen?

Ervaar bij ons de kunst van maatwerk, de kracht van technologie en de precisie die het verschil maakt. Wij gaan verder dan alleen maar het creëren van objecten; we maken jouw visies werkelijkheid.

Ontvang nu een offerte voor jouw 3D-printproject en laat ons jouw ideeën tastbaar maken.

Wat zijn de kosten van 3D printen?

Bij 3D Orbit streven we naar absolute transparantie als het gaat om de kosten van jouw unieke project. Onze benadering is eenvoudig: upload jouw 3D-modelbestand, en wij sturen je een op maat gemaakte, gedetailleerde offerte.

Wat kost 3d printen voorbereiding en reparatie

Voorbereiding en reparatie van 3D-bestanden:

Exporteer jouw 3D-modellen op een 1:1 schaal en zorg ervoor dat de 3D-mesh waterdicht is. Als jouw 3D-mesh niet voldoet aan deze voorwaarden, bieden we de service aan om jou verder te helpen. De kosten hiervoor worden op uurbasis berekend, waarbij we je aan het begin van het traject een offerte zullen sturen.

Wat kost 3d printen formaat

Formaat:

De omvang van jouw 3D model is een cruciale factor die de totale productiekosten beïnvloedt. Het volume en de machinetijd nemen exponentieel toe met de grootte, kleine wijzigingen kunnen een aanzienlijke impact hebben op de kosten. Of het nu gaat om een klein gedetailleerd object of een groter project, onze offertes houden rekening met deze schaalvariabele.

wat kost 3d printen productiekosten

Productiekosten:

De kosten van jouw 3D-project variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de keuze van materialen, de duur van het printproces, het volume van het ontwerp, de geometrie en de infill-dichtheid. Bij het beoordelen van jouw 3D-modelbestand geven we je advies en aanbevelingen om de kosten te optimaliseren, zodat je project niet alleen betaalbaar is, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

wat kost 3d printen densiteit

Densiteit:

De interne dichtheid van het ontwerp speelt ook een rol in de machinetijd en daarmee de kosten. Wij raden aan om holle ontwerpen te overwegen, vooral bij grotere modellen, om het totale volume te minimaliseren. Raadpleeg onze uitgebreide ontwerphandleiding voor informatie over minimale wanddiktes en andere vereisten.

Bij 3D Orbit geloven we in kostenefficiënte oplossingen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dien vandaag nog jouw 3D-model in voor een offerte op maat en ontdek de mogelijkheden binnen jouw budget! Onze expertise en transparantie zorgen ervoor dat je niet alleen weet wat jouw project kost, maar ook dat het voldoet aan jouw verwachtingen in onze unieke 3D Orbit stijl.

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Wil je meer informatie over de diensten van 3D Orbit of wil je vrijblijvend een offerte opvragen?

contact - 3dorbit-logo element